skip to Main Content

LSD kent vele commissies die samen de vereniging bruisend houden. Elke commissie heeft zijn eigen verzameling enthousiastelingen die graag hun steentje bijdragen aan het verenigingsleven. Het doen van commissiewerk is bovendien een dankbare manier om de vereniging en verschillende leden snel beter te leren kennen. Vind jij het leuk om iets te (leren) organiseren in commissieverband en je stempel binnen LSD achter te laten? De commissaris intern kan je hier alles over vertellen!

Barcommissie

Zorgt voor de immer met bier, fris, en wijn gevulde koelkast en houdt de hoeveelheid beschikbare barchips op peil.

Evenementencommissie

De party people van LSD organiseren de meest uiteenlopende evenementen: van Schelphoekweekenden tot feestjes en barbecue’s.

Introductiecommissie

Is verantwoordelijk voor de acte de presence van LSD tijdens de EL CID, HOP en OWL. Zij steekt haar handjes uit de mouwen om aanstaande studenten net zo enthousiast over de duiksport en de vereniging te maken als zijzelf zijn.

Lustrumcommissie

Elke vijf jaar zorgt de lustrumcommissie voor een verjaardag met een gouden randje: het hele jaar worden extra bijzondere evenementen georganiseerd. LSD is op 26 januari 1973 opgericht.

Materiaalcommissie XTC (eXtreem Technische Commissie)

De materiaalbaas en zijn compagnons, ook wel bekend als eXtreem Technische Commissie (XTC) onderhouden het duikmateriaal dat LSD bezit.

Opleidingscommissie

Bestaat uit de instructeurs die LSD verblijden met hun kunnen. Zonder hen zou LSD geen duikopleidingen aan haar leden kunnen bieden.

Duikcommissie PADDO’S (Potentieel Actief Duikend Danwel Ontspannend Samenzijn)

Organiseert door het jaar heen verschillende BLOW-dagen (Buiten Lekker Onder Water) die in het teken staan van binnenlandse duiken.

PR-commissie

Vertegenwoordigt LSD naar buiten toe; onderhoudt social media en houdt de website in de lucht. Maakt daarnaast de Acid Head; ons lijfblad, dat ongecensureerd verslag doet van dat ene foute themafeest, de chillheid van het Schelphoekweekend, die melige duikvakantie en van alle dubieuze, dubbelzinnige en typische uitspraken. Kortom: alles wat je in meer of mindere mate wilt weten van je mede-LSD’ers, lees je in de Acid Head.

Reiscommissie

Dankzij de reiscommissie kunnen LSD’ers ook buitenlandse wateren ontdekken. Een weekend Ardennen, weekje Egypte of midweek Malta, de reiscommissie draait er haar hand niet voor om!

Back To Top