skip to Main Content

Wil jij je duikavontuur voortzetten bij de gezelligste studentenduikvereniging van Nederland? Of wil je bij ons leren duiken? Wordt lid van LSD!

Ik heb al een duikbrevet

Heb je al een internationaal erkend duikbrevet hebt, zoals je NOB 1* of PADI Open Water? En sta je ingeschreven als student aan een instelling voor hoger onderwijs, waar dan ook in Nederland? Dan kan je het hele jaar door direct lid worden van LSD! We nodigen je graag een keertje uit om langs te komen op een borrelavond, zodat je een keertje de sfeer kan proeven. Stuur een e-mail naar secretaris.lsd@gmail.com en dan vertellen we je hoe je je kan inschrijven.

Ik wil leren duiken bij LSD

Om je duikbrevet bij LSD te halen, moet je meedoen aan de 1* opleiding. Per collegejaar wordt er één 1* opleiding gegeven. Deze start in oktober. Als je wilt deelnemen aan de 1* opleiding willen we graag dat je een keertje meedoet met een introduik. Tijdens een introduik maak je op een leuke en veilige manier kennis met de vereniging en duiken. Meld je hieronder aan voor een introduik. Na je introduik vertellen we je hoe je lid kan worden van LSD en kan starten met de 1* opleiding.

Back To Top